Døgnservice


​Ring til os på:

62 62 25 79

Velkommen til Dansk Portservice

Når du ønsker resultater i topklasse, god service og konkurrencedygtige priser, er Dansk Portservice det oplagte valg.

Vi håndterer montage, service og vedligeholdelse inden for alle typer adgangsveje, herunder industriporte, ramper og sluser, brandporte, branddøre, garageporte, gitterporte, bomanlæg, automatiske døre ect.

Stor erfaring inden for portservice

Vi har mange års erfaring inden for såvel de simple som de mere komplicerede opgaver. Dermed kan vi bistå med professionel rådgivning fra start til slut, så du er sikker på et resultat, der matcher dine ønsker og behov. Vi dækker hele Danmark inklusiv alle bofaste øer.

​ 

Dansk Portservice er en virksomhed med franchisetagere i hele landet. Det er med til at sikre kvaliteten, idet hver enkelt franchisetager selv får det at mærke på bundlinjen, hvis ikke arbejdet er udført godt nok. Alle vores franchisetagere er dygtige fagfolk, som er interesserede i at levere de bedst mulige resultater og gøre kunderne glade og tilfredse.

Montørerne hos Dansk Portservice har i gennemsnit over 15 års anciennitet, hvilket betyder solidt og grundigt håndværk samt en teamånd, som er med til at sikre et godt landsdækkende samarbejde og netværk.

Effektiv håndtering

Fra hovedkontoret har vi direkte adgang til computere i samtlige biler, hvilket giver hurtig og direkte forbindelse med hver eneste montør i landet, så vi kan planlægge og prioritere service- og montageopgaver.

Vi har et centralt reservedelslager med et bredt sortiment af reservedele til alle typer af porte og døre, samt decentrale lager rundt i Danmark, som sikrer, at reservedele kan leveres fra time til time eller dag til dag.

Kontakt os på telefon ​62 62 25 79 eller mail info@danskportservice.dk for at høre mere.​

​Har du brug for hjælp?

​Udfyld kontaktformularen hvis du mangler hjælp. Så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma

Dansk Portservice A/S

CVR: 33124228

Adresse

Finnmarken 1, Jels 

6630 Rødding

​Kontakt