Døgnservice


​Ring til os på:

62 62 25 79

Kvalitet

Hos Dansk Portservice er kvaliteten altafgørende, da det er den, der skaber vores kunders tilfredshed. Kvalitet betyder ikke bare de solide løsninger, vi skaber, men også hele vejen dertil.

Certificeret efter ISO 9001:2015

Således gælder kvalitet lige fra den personlige kontakt til vores kunder over udvælgelsen af materialer til udførelse af arbejdet til aftalt tid. Kort sagt har vi fokus på alle vigtige led i en arbejdsproces, hvilket i sidste ende er med til at skabe et samlet optimalt resultat.

Både vores administration og alle montører hos Dansk Portservice er certificeret efter den nyeste standard ISO 9001:2015, som er ensbetydende med kvalitetstyring på såvel reparationer som montagearbejde.

Vi er i besiddelse af alt moderne udstyr, og det vil blandt andet sige, at vi er online med alle bilerne. Får vi en opgave ind på hovedkontoret, kan vi se, hvor montørerne befinder sig, og give besked så montøren hurtigt kan rykke ud.

Hjælp fra vores teknikere

Vi har desuden to teknikere ansat, der til enhver tid kan besvare eventuelle spørgsmål fra montørerne, så arbejdet forløber effektivt fra start til slut.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 62 62 25 79 eller mail info@danskportservice.dk for at høre mere.

​Har du brug for hjælp?

​Udfyld kontaktformularen hvis du mangler hjælp. Så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma

Dansk Portservice A/S

CVR: 33124228

Adresse

Finnmarken 1, Jels 

6630 Rødding

​Kontakt