Døgnservice


​Ring til os på:

62 62 25 79

Koncept

Hos Dansk Portservice tilbyder vi montage, service og vedligeholdelse af alle porttyper, ramper, sluser, automatiske døre mm. Vi dækker hele Danmark inklusiv alle bosatte øer og bronholm, hvor kunderne tæller alt fra industrivirksomheder til private.

Den bedste service

Fokus er på kundernes tilfreds, service i topklasse og konkurrencedygtige priser, så vi til enhver tid er den oplagte samarbejdspartner inden for branchen.

Vores franchisetagere gør hver dag deres bedste for at efterleve den høje standard, vi har været kendt for lige siden etableringen. Franchisetagerne har stor erfaring inden for såvel montage som service og vedligeholdelse og sørger for at følge alle opgaver sikkert til dørs.

Fokus på nærheden

Nærhed er et nøgleord hos Dansk Portservice. Idet vi dækker hele landet, er det altid den samme montør, som kommer i dit nærområde. Det betyder også, at vi kan rykke hurtigt ud, når behovet opstår. Vi deler alle oplysninger, hvilket sikrer en mere effektiv arbejdsgang.

Vi er en samarbejdspartner, du kan være tryg ved – døgnet rundt. Kontakt os på telefon 62 62 25 79, hvis behovet for døgnservice opstår.

​Har du brug for hjælp?

​Udfyld kontaktformularen hvis du mangler hjælp. Så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma

Dansk Portservice A/S

CVR: 33124228

Adresse

Finnmarken 1, Jels 

6630 Rødding

​Kontakt